GINOP: Ne veszítsen milliókat!
2017 január 26.
ISO 9001 és az EU GDPR – minőségügy és adatvédelem
2017 április 18.

Papír nélkül komplexen!

Egy, az ügyfelek igényeire fogékony vállalkozás – és szeretnénk azt hinni, hogy ilyen az ISO Navigátor Kft. is – fő ismertetőjegye, hogy a megbízói elvárások megfogalmazódásakor, de még inkább azok előtt lépjen.

Proaktivitásunkat ügyfeleink nagyra értékelik és erről akár referencia formájában, akár levélben vagy telefonon rendre visszacsatolást kapunk.

Hogy mit szerettek velünk kapcsolatban 2016-ban partnereink? A visszajelzések alapján a legnagyobb népszerűségnek az elektronikus dokumentáció örvendett. Az innováció lényege, hogy bár tevékenységünk szűk mozgásteret engedélyez nekünk, a felkészítés ideje alatt keletkező papír alapú dokumentáció két kivételtől eltekintve (a minőségpolitikát és az oktatási jegyzőkönyvet leszámítva) elektronikusan is benyújtható. Nincs felesleges nyomtatás, nincs irattárazás, az auditorok az elektronikus változatot a papír alapúval azonos értékűként elfogadják.

A másik „top listás” szolgáltatásunk egy egyszerű felismerésre épül. Szeretjük, ha ügyes-bajos dolgainkkal egyetlen cég foglalkozik, nem kell sok elérhetőséget fejben tartani. Komplex szolgáltatásunkkal ennek a vevői elvárásnak kívánunk megfelelni, amikor az irányítási rendszerek kiépítésének felkészítésétől, a rendszerfenntartáson át a munka- és környezetvédelem témaköréig keresnek univerzális szolgáltatót ügyfeleink. Nekik elég csak egyetlen telefonszámot: az ISO Navigátor Kft-ét megjegyezni. Ilyen egyszerű.

KAPCSOLAT